OM OSS

VÅR HISTORIE

Denne teksten må selvsagt endres!!

Vi er godt fornøyde med å få Karmøynytt tilbake på lokale hender og mulighet til å utvikle hele Karmøy sin lokalavis videre både når det gjelder redaksjonelt innhold og attraktive løsninger for kundene våre, sier ansvarlig redaktør, Øystein Merkesvik.

Samtidig fusjonerer Karmøynytt med reklamebyrået RGB Design og etablerer et fullskala mediebyrå med satsing på innholdsproduksjon, rådgivning, digitale og grafiske tjenester. Merkesvik skal lede Norvegen AS sammen med Jarle Tollaksen som er ansatt som daglig leder i selskapet.  Byrået går inn på eiersiden i det nye selskapet sammen med lokale investorer.

– Vi har fått med oss samarbeidspartnere som har samme lidenskap og engasjement for Karmøy  og lokalavisen som oss. Dette gir en unik mulighet til å bygge videre på suksessen Karmøynytt har hatt siden oppstarten for snart åtte år siden, sier Tollaksen.

Tollaksen kommer fra stillingen som daglig leder i RGB Design som han har drevet sammen med Hanne Leirvik Haga de siste ti årene. De to har levert grafiske tjenester til Karmøynytt siden etableringen i 2011.

«– Karmøynytt skal fortsatt være den viktigste informasjonskanalen for innbyggerne i kommunen og leserne vil først få nyheter om hendelser, sport og kulturliv på karmoynytt.no, lover Merkesvik.»