KN MEDIA

EN DEL AV MEDIESELSKAPET KARMØYNYTT

Vi er et fullskala mediebyrå med kompetanse innen rådgivning, innholdsproduksjon, markedsstrategi, samt digitale og grafiske tjenester. Hos oss jobber vi sammen for å skreddersy løsninger etter kundens behov.

«Målet med markedsføring er å kjenne og forstå kunden så godt at produktet eller tjenesten passer ham og selger seg selv.»

Våre nettsider er for tiden under produksjon

  • 100 % PROSENT FERDIG 70% 70%

VÅRE TJENESTER

k

MARKED

Vi hjelper med det meste innen markedsføring, rådgivning , innholdsproduksjon, samt styring av sosiale medier.

GRAFISK

Vi produserer det meste innen grafisk design. Logo & profil, magasiner, brosjyrer, kataloger, annonser, aviser, årsplaner og kalendere.

WEB

Vi produserer mobilotimaliserte nettsider basert på WordPress. I tillegg til å designe, kan vi hjelpe med å registrere domener, søkeoptimalisere nettstedet, samt bestille plass på web-hotell.

STRATEGI

Vi hjelper med strategisk rådgivning, både internt og eksternt.  Målet er at bedriften kan omsette våre råd i praksis for å nå sine forretningsmål.

i

TRYKK

Med vår digitale trykkmaskin leverer vi både små og mellomstore opplag på en kostnads- og tidseffektiv måte. Kvaliteten på digitaltrykk er i dag svært høy og har få begrensninger. Vi leverer også større opplag gjennom våre dyktige samarbeidspartnere.

FOTO

Vi tar bilder til bruk i brosjyrer, kataloger og på websider, uansett om det er produktbilder, bilder av produksjonen eller bilder av dine ansatte.

Våre avdelinger

Medieselskapet Karmøynytt består av disse tre avdelingene.
Klikk på logoene for mer informasjon.

La oss samarbeide:
Si Hallo i dag!

Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper deg å nå dine mål innen markedsføring og reklame.