GRAFISK

 

Vi kan bidra med layout, tekst, bilder, trykk og distribusjon til magasiner, aviser, brosjyrer, visittkort, plakater etc. Ja, stort sett det meste. Vi produserer selvfølgelig til både trykte og digitale medier.

«Grafisk design eller grafisk formgivning er kunsten å arrangere bilder og tekst for å kommunisere et budskap, og skape forståelse for budskapet»

Grafisk design handler om så mye mer enn riktige fargekombinasjoner og rett font. En enhetlig grafisk profil er svært viktig for å bli oppfattet som en moderne og ­seriøs bedrift. I konkurranse med mange andre  ­aktører i markedet kan nettopp dette være avgjørende for å dra i havn avtaler.

Våre designere har lang erfaring og stor kompetanse på alt fra fra digitale kampanjer til design og produksjon av trykt materiell.

Vi gir deg grafiske løsninger som passer din merkevare.

En grafisk profil omfatter logo, fargevalg, rammer, skrifttyper, designobjekter osv. Vi kan hjelpe deg å designe en profil som inneholder alt dette. Det kan da være lurt å lage en profilhåndbok, der alle grafiske elementer er nøye forklart, slik at man alltid vil bruke elementene på en riktig måte – uansett hvem som bruker de.

 

Gründerpakke

I samarbeid med Rogaland Ressurssenter tilbyr vi en skreddersydd gründerpakke til nyetablerte bedrifter.
Pakken kan inneholde produksjon av logo, profilhåndbok som beskriver fargebruk, fontvalg, elementer, rammebruk, visittkort etc., samt nettsider.

La oss samarbeide

Ta kontakt med oss i dag, og vi kommer med et tilbud på det du måtte ønske av grafiske tjenester.